Украина, Киевская область, г. Белая Церковь, ул. Семашко 7
Карта проезда

Отзывы

Оставить отзыв
Оставить отзыв:


Прикрепить фото (до 5 шт.)
Отправить
Юлия
Белая Церковь
25.10.2019 года мне делали лапароскопию кисты яичника. Это моя первая операция. Я очень довольна результатом. Маленькие, аккуратные надрезы. Очень быстрое восстановление после операции. Хочу выразить отдельную благодарность доктору Вадиму Вадимовичу за внимательное отношение, профессиональную и действенную помощь. Я искренне БЛАГОДАРНА!!!
 

 

Ольга
Біла Церква
23.10.2019 року на базі Білоцерківського пологового будинку в гінекологічному відділенні моїй мамі була проведена хірургічна гістероскопія матки по видаленню поліпа.Це малотравматична операція, яка проводиться за допомогою ендоскопічного інструменту -гістероскопа. Чесно кажучи спочатку думали їхати в Київ, але по відгукам про лікаря, Голяка Вадима Вадимовича, вирішили все ж-таки зробити у Білій Церкві і не пожалкували. Зі сторони лікаря перед операцією нам чітко і ясно роз'яснили як буде проходити операція, підхід до пацієнта просто вражає. Після операції лікар також пояснив всі нюанси і подальше лікування, а також неодноразово цікавився самопочуттям пацієнтки. Окремо дякуємо, анестезіологу, Томашуку Володимиру Анатолійовичу, (вмієте заряджати пацієнтів позитивом) і звичайно медсестрам гінекологічного відділення за ваше людське ставлення. Бажаємо молодому професіоналу своєї справи Голяку Вадиму Вадимовичу залишатися завжди таким уважним, доброзичливим, терплячим і перспективним.Продовжувати і надалі розвиватися так як до таких лікарів приємно звертатись!
 

 

юлія
фастів

Народжувала 26-червні 2019 все сподобалося, роди приймала АНАСТАСІЯ Генадівна лікар своєї справи не сподобалась завідующа зла жінка і не приємна )

 

 

Катерина
Фастов
Безумно благодарна ситуации ,что по случайности попала в этот роддом, когда наш в Фастове закрылся на ремонт и нас с девочками перезли на скорой сюда в Белую Церкву. Очень боялась рожать сжечь,не зная врачей и персонал. Но, в этоге осталась очень довольна! В первую очередь хочу выразить свою благодарность глав.врачу женского отделения Мирослава, когда я попросилась перевестись в её палату за которыми она закреплена, поскольку мне очень понравилась палата уютная, с ортопедическими матрасами, с эвро ремонтом, она без проблем разрешила к ней перейти. Супер женщина, периодически смотрела за моим состоянием, на кресле , интересовалась каждое утро моим здоровьем. Строгая, классная, опытная, супер профиссионал! Рожала я на 1м этаже, попала к молодому врачу Снежане, роды были долгими, благодаря ей родила без разрывов и сама, обошлись без кесеревосечения. Очень благодарна всему персоналу который принимал роды у меня. Деньги ни кто не требовал, лично сами захотели поблагодарить сколько почитали нужным. Была в общей палате-боксе,все замечательно , выписали через три дня, с фотосессий на первом этаже. Супер роддом, особенно ещё понравилось питание в столовой.
 

 

Аня
Біла Церква
Народжувала 27 грудня 2018 року. Дякую Ільченко Людмилі Володимирівні, та акушерці Кибиш Тетяні Миколаївні, за вдяки вам на світ зявляеться щастя, Дякую Вам за вашу підтримку та допомогу.
 

 

Мария
Белая Церковь
Мои роды 16.03.2019. Хочу выразить огромную благодарность Терещенко Ольге Александровне -Врачу от Бога.С ней мои роды прошли хорошо и незаметно.Это человек,который полностью отдается и ты ему доверяешь и знаешь,что все будет хорошо!!!!! Также огромную благодарность хочу выразить Акушерке Светлане Васильевне-она также Профессионал своего дела,заставляет слушать,ты ее слышишь и все проходит благополучно.На протяжении всего периода очень хорошо мотивировала и излучала позитив!!!! Также благодарю весь персонал-все чуткие и внимательные!!!!! У меня остались самые положительные воспоминания от пребывания в Роддоме!!!!
 

 

Прянішнікова Тетяна
Біла Церква
03.11.17 р. в цьому пологовому будинку народився наш чудовий синочок. Я безмежно вдячна лікарю-професіоналу Ільченко Людмилі Володимирівні за тепле ставлення, людяність та справжній професіоналізм. Також велика подяка акушерам, що були тоді на зміні (імен не пам‘ятаю). Ми приїхали близько 8 вечора і в 23:00 я вже народила здорового хлопчика. Дякую, дякую, дякую команді професіоналів! Як і обіцяла, ще прийдемо за дівчинкою до Вас, Людмило Володимирівно!
 

 

Тетяна
Фастів
4 вересня 2018 року нашому синочку виповнився рік. І я згадала, що так і не залишила відгук. ДЯКУЮ ВАМ за ВАШУ ПРАЦЮ. За людяність, за ваше відношення!!! В мене було екстрене кесареве, але все пройшло чудово!!! Всім вам крепкого здоров'я та міцних нервів!!!!
 

 

Галина
Біла Церква
Дякую персоналу пологового будинку за чуйність та допомогу - а саме Борозенець.Мирославі Олександрівні за збережену вагітність та Базяк Ларисі Янларівні за пологи
 

 

Тетяна Ахмедова
Біла Церква
Безмежно вдячна БоярІ.О. за появу на світ свого синочка.18.03.2017 було проведено кесерів розтин.Це фахівець своєї справи , чуйна та гарна жінка.
 

 

Катя
Біла Церква
Народжувала у жовтні 2017 року, так склалося, що за показанням в мене було кесарево. Дуже вдячна персоналу за турботу, підтримку, гарне ставлення. Особлива подяка лікарям Мовчан Маргариті Миколаївні, Тарасенко Тетяні Мирославовні та Солодовніку Володимиру Олександровичу.
 

 

Аліна Ковтуненко
Шкарівка
Хочу виразити щиру подяку лікарю Ільченко Людмилі Володимирівні та акушерці Тані, які приймали в мене пологи 06.02.2017 (на 34-35 тижні). Дякую за вашу підтримку та ваш професіоналізм. Особливу подяку хочу висловити дитячому неонатологу та медсестрам, які доглядали за моїм синочком. Бажаємо вам міцного здоров'я та успіхів у вашій роботі.
 

 

Валерия
Киев
Рожала я 01.03.2017. Хочу сказать ОГРОМНОЕ СПАСИБО всем врачам! А именно Владимиру Александровичу Солодовнику и всем кто тогда ему помогал в ту смену, всем акушерам и медсестрам. Вы замечательные врачи, я безумно Вам благодарна за роды, за то что вы помогли мне родить моего сыночка (который был крупным) без каких либо проблем и самостоятельно! За то что терпели мои крики и непослушание) Я рожала дочку в Киеве и могу с уверенностью сказать еще одного малыша я поеду рожать только к вам! Вы лучший роддом ( а мне есть с чем сравнивать) и лучшие врачи!!! Еще раз огромное вам спасибо!! Фотография первые 5 минут после родов)
 
 

 

Наталія
Біла Церква
Щиро хочу подякувати Базяк Ларисі Янларівні! Ви - чудова жінка і лікар від Бога. Компетентна, терпляча, добра. Надзвичайно вдячна Вам за підтримку і найкращі спогади про таку знакову подію як пологи)
 

 

Светлана Кузина
г.Киев
Очень благодарна Аркадию Харитоновичу и всему персоналу за внимательность и заботу.Если ли бы я рожала снова то только в этом роддоме и только у Бермана Аркадия Харитоновича .Спасибо за сына .Мы с мужем благодарны Вам и всему персоналу.Рожала у Вас 12 апреля 2016
 
 

 

Настя
Біла Церква
Доброго дня, Аркадій Харитонович!!! Безліч разів хотіла вам написати подяку, і кожного разу відкладала. Я дуже вдячна Вам за те що Ви такий є!!! Звісно для того щоб народилася наша крихітка, багато спеціалістів працювало. Але ви завершили цей не легкий для на путь. Як би не Ви незнаю які були б мої пологи. Я хочу вам побажати, і всій вашій родині щастя, здоров'я. Хай Господь Вас оберігає. Обов'язково прийду до вас за братиком або сестричной для Мілєни. Скидую вам декілька фото як ми ростем.
 
 
 
 
Быстрый заказ:
+380



Вход на сайт:

запомнить меня
Восстановление пароля:
Инструкции по восстановлению пароля
будет отправлена на почту указанную
при регистрации на сайте.
Регистрация: